POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

TERMENI SI CONDITII

Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse, comercializate de SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL, in limita si cu aplicarea prevederilor continute in “Conditiile” de mai jos.

Folosirea acestui site implica acceptarea conditiilor propuse de SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL, cu sediul in Deva, Jud. Hunedoara, Str. C.A. Rosetti, nr.7 adresa de e-mail [email protected], asa cum sunt descrise mai jos.

SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL își rezerva dreptul de a refuza accesul unor utilizatori la o parte sau la toate functiile magazinului online cat si de a restrictiona procesarea si / sau livrarea unei comenzii in cazul in care exista suspiciuni de frauda din partea utilizatorilor magazinului online sau daca acestia au un comportament care prejudiciaza interesele SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL.

Activitatile frauduloase vizeaza, fara a se limita la: plasarea de comenzi pe baza unor informatii/identitati false sau oricare actiuni desfasurate cu rea vointa care afecteaza sau abuzeaza functiile magazinului online sau au un impact negativ asupra performantelor sistemului informatic.

Continutul prezentelor „Conditii” sunt guvernate de dispozitiile legale in materia contractelor la distanta.

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea  sau  actualizarea  acestor  informatii,  accesati  meniul  „date personale”.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL nu  poate  fi  facuta  responsabila  pentru  erorile  survenite  in  urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale

INFORMATII PERSONALE

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea  sau  actualizarea  acestor  informatii,  accesati  meniul  „date personale”.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL nu  poate  fi  facuta  responsabila  pentru  erorile  survenite  in  urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa [email protected], se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a beneficia de servicii oferite de acest site precum si pentru achizitionarea produselor oferite de acesta, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).

Inregistrarea  ca  utilizator  presupune  acceptarea prealabila  de  catre  dvs.  a “Conditiilor deutilizare a Regulilor de Confidentialitate” si a celor privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Prin inregistrarea ca utilizator al Magazinului Online va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al acestui site. Va rugam sa accesati pagina in care va sunt prezentata Regulile de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate si cu privire la modul in care sunt folosite acestea.

PROCEDURA DE CUMPĂRARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • inregistrarea dvs. ca utilizator
  • efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza in numerar/cash (ramburs), la livrarea produsului sau prin transfer bancar.
  • livrarea produselor comandate si achitate.

Prin lansarea unei comenzi electronice sunteti de acord cu forma de comunicare prin email prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. In cazul in care clientul nu poate fi contactat sau nu confirma acceptarea ofertei in termen de 48 ore, SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL isi rezerva dreptul sa anuleze comenzile plasate.

PREŢURI

Preturile prezentate includ TVA (19%)
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei
Oferta de produse este valabila in limita stocului disponibil.

LIVRAREA PRODUSELOR

Inainte de onorarea comenzilor SC MARAMA CONCEPT TRADIȚIONAL SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.
Comanda va fi livrata titularului prin identificarea cartii de identitate. Continutul pachetului nu este verificat in prezenta curierului. Orice reclamatie referitoare la continutul pachetului este acceptata in termen de 72 de ore lucratoare de la livrare. La livrare este necesara semnatura de primire.
Intarzierea sau anularea livrarii produselor comandate pot avea loc din motive independente de SC MARAMA CONCPT TRADIȚIONAL SRL care includ: forta majora, actiuni guvernamentale razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII SI CONDIȚIILE DE UTILIZAREALE, VĂ RUGĂM SĂ NU FOLOSIȚI SITE-UL www.marama-concept.ro